Haarproblemen

Gezond haar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel vrouwen hebben last van haarproblemen. Haarproblemen bij vrouwen hebben veelal te maken met haaruitval. Dit kan optreden door bijvoorbeeld stress of slechte voeding, maar de meest voorkomende oorzaak is erfelijke aanleg. Ook hormonale afwijkingen, huidziektes zoals eczeem, een allergie, alopecia, medicijngebruik of bestraling en chemotherapie leiden tot haarproblemen. Hoe dan ook, het hebben van een haarprobleem heeft grote invloed op het zelfvertrouwen van een vrouw.

Heb je last van haaruitval of alopecia? Heb je net een chemobehandeling achter de rug of heb je om andere redenen last van dunner haar of kale plekken? Wij helpen je graag met een natuurlijk haarwerk, ook wel pruik of lace wig genoemd.

It’s My Hair werkt uitsluitend met 100% echt mensenhaar van Hair by Djayrell.

Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en een mooie valling van het haar. Een haarwerk van echt mensenhaar heeft een natuurlijke glans en zit veel beter op het hoofd. De haarstukken van Hair by Djayrell worden zo bevestigd dat je niet ziet dat het een haarwerk is. Daarom kun je haar van Hair by Djayrell föhnen, krullen en stijlen, net als je eigen haar. Dit is de oplossing voor jouw haarprobleem. Met haar van Hair by Djayrell kun jij zelfverzekerd over straat. Dat gunnen wij jou!

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat jij je veilig voelt in onze salon. Daarom is onze salon voorzien van een aparte ruimte. Een ruimte waar jij volledig privé en met oprechte aandacht wordt geholpen. Je stapt pas naar buiten als je helemaal tevreden bent met jouw look.