OVER ONS

Je kent ze wel, de afbeeldingen van perfect haar. Lang, glanzend haar met volume. Maar perfect haar bestaat niet alleen op Pinterest. Het is namelijk ontwikkeld door Ramona Passage en verkrijgbaar bij It’s My Hair, de haarboutique van het zuiden. De haarboutique en salon vind je in het hart van Eindhoven, gelegen op slechts 400 meter van Centraal Station Eindhoven. Hoe het daar kwam? Dat is een glanzend verhaal met veel volume.

Ramona Passage was als tiener al op zoek naar perfect haar. Jarenlang doorkruiste ze heel Nederland op jacht naar de beste haarextensions, hair weaves en haarwerken. Het haar moest behalve makkelijk te stylen ook te kleuren zijn. Daarnaast moest het haar mooi blijven en lang meegaan. Toen en nog altijd weet Ramona precies wat ze wil.

Door de vele slechte ervaringen met andere salons en leveranciers in de haarbranche was de ontwikkeling van haar eigen haarlijn een logische stap. Na vijfentwintig jaar onderzoek en het volgen van vele opleidingen lanceerde Ramona daarom in 2014 de haarlijn Hair by Djayrell. Met Hair by Djayrell biedt Ramona perfect haar, toepasbaar voor elke vrouw. Het is de oplossing voor alle haarproblemen. Hair by Djayrell bestaat uit 100% echt mensenhaar, heeft een hoogwaardige kwaliteit en kan uiteraard geverfd en makkelijk gestyled worden.

Inmiddels wordt Hair by Djayrell verkocht in de It’s my Hair salon in Eindhoven, de webshop en de groothandel. Ook stond Ramona in 2015 op de Beauty Trade in Utrecht en in 2016 op het Excellent Luxury Living event in Eindhoven

Het maakt me gelukkig dat ik vrouwen blij kan maken met perfect haar. Ik kan ze laten stralen en zelfvertrouwen geven. Dat is toch hartstikke dankbaar.

Ramona Passage

De moraal van dit verhaal?

It’s my Life, It’s My Hair!

Ramona biedt perfect haar voor alle vrouwen. Dat doet ze met veel kennis, ervaring en liefde. Voor wie dat wil beleven, staat ze klaar. Bij It’s My Hair geven we jou de glamour look waar je van droomt.